Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – O cutie şi un pliculeț cu o misterioasă substanță verde-oliv, găsite într-un autoturism cu care patru bărbați din oraşe diferite se plimbau prin stațiune, au generat cercetări penale pentru droguri de risc.

La miezul nopții trecute, polițiștii din stațiunea de pe Valea Cernei au tras pe dreapta un autoturism care circula dinspre Centru spre Gară, în care erau patru bărbați. Asupra unuia dintre ei a fost găsit un recipient din plastic care conținea o substanță organică vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a avea efect psihoactiv, după cum informează Poliția județului.

„Din verificări s-a stabilit că autoturismul în cauză era condus de un bărbat de 34 de ani din Craiova, iar în mașină se aflau încă trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 47 de ani, asupra unuia dintre bărbați fiind găsit un recipient din plastic care conținea o substanță organică vegetală de culoare verde-oliv, iar în interiorul mașinii s-a mai găsit un pliculeț transparent care conținea același tip de substanță. Conducătorul auto a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice de urină, rezultatul fiind negativ. Cu privire la substanța găsită asupra bărbatului de 47 de ani, din Timișoara, acesta a declarat că îi aparține. Substanțele găsite în interiorul autoturismului și asupra bărbatului de 47 de ani au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au întocmit în cauză acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept“, se arată în comunicatul remis redacției.

A.M.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber