Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Se pare că nu-i de joacă cu vizitele inopinate ale ministrului Răzvan Cuc în teren, fiindcă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara (DRDP) lucrează intens, mai ales acolo unde porţiunile de drum degradate au fost puse în discuţie cu prilejul primei invitaţii de a veni la faţa locului, făcută de deputatul cărăşean Luminiţa Jivan.

În cursul săptămânii trecute, o echipă de la Secţia Producţie Lucrări Drumuri din cadrul DRDP Timişoara a efectuat lucrări de remediere a degradărilor sub formă de burduşiri, acţionând pe Drumul Naţional DN 57, un segment între localităţile Greoni şi Grădinari. Intervenţia a fost postată pe pagina oficială de Facebook a DRDP Timişoara şi preluată de Primăria Oraviţa, comentariile neîntârziind să apară. Dacă unii aplaudă faptul că cei de la Drumuri s-au pus serios pe treabă, fie şi numai că ministrul Transporturilor a ameninţat cu concedieri masive, alţii au pus pe seama alegerilor europarlamentare toată această hărnicie.

„Nu sunt ale lui Ursu şi nici ale lui Dragnea…(alegerile), consemnează cineva într-o replică. (…) Vorbiți numai ca să fiți împotrivă câte unii. Când nu s-a făcut de 40 de ani nimic (…) n-ați zis nimic de vreun primar, prefect sau guvern. Acum când, în sfârșit, s-a început reparația drumului iar nu vă convine (…). Important e că se repară!“.

Chiar aşa, nu s-a plâns toată lumea de starea deplorabilă a drumurilor?

Adaugă comentariu