Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O poveste despre succes, dragoste, aventură, eșec. Doar mama i-a rămas mereu alături.

Vorbim despre Edith Piaf și povestea vieții ei, jucată la Palatul Cultural în ultimul act al festivalului „Scena ca o stradă”. Un destin zbuciumat al unei doamne care a avut lumea la picioare dar care a părăsit-o la doar 48 de ani. Piesa tratează elementele esențiale ale vieții artistei.

A urmat „academia” de muzică pe străzile Parisului, a avut șansa de a-l cunoaște pe Louis, proprietarul unui cabaret de pe Champs-Elysees, acolo unde cântă și începe să cucerească lumea bună. Apoi cucerește Franța, America, lumea întreagă. Dar și inima boxerului Marcel Cerdan, iubirea interzisă de soarta care i-l va lua la capătul unui accident de avion. Lovitură care va face ca Edith să nu mai fie aceeași .

Poate dragostea lui Theo i-ar putea reface viața. Sau ar putea s-o distrugă definitiv. Eșecul acestei căsătorii cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr a tras cortina peste viața d-nei Piaf. Așa cum povestea s-a a tras cortina peste prima ediție a festivalului. Versiunea propusă de Compania de Teatru „Gestual Art” din București aduce în fața publicului o prestație scenică de înaltă ținută, profesionalism, sensibilitare şi emoție.

Adaugă comentariu