Caraş-Severin, Romania

DOMAŞNEA – Pe emailul redacţiei ne-a fost semnalat un eveniment grav petrecut în urmă cu câteva zile în localitatea Domaşnea. Mai exact, câţiva indivizi coboară dintr-o maşină şi se năpusestesc asupra a doi oameni ce stăteau de vorbă.

Semnatarii emailului ne spun că victimele ar avea între 60 şi 70 de ani. „Indivizii erau din Teregova. Evenimentul putea avea urmări mult mai grave dacă nu apărea un echipaj de poliţie care nu reuşeşte să îi oprească. Părţile vătămate urmează să facă plângere la poliţie pentru că persoanele au fost identificate“, se arată în email. Poate Poliţia judeţului ne spune mai multe…

UPDATE: Imaginile primite pe adresa redacției şi publicate pe CAON, despre trei bărbați din Teregova care agresau alți doi bărbați din Domaşnea, ce par a fi întrerupți de un echipaj de poliție, au avut ecou din partea autorităților. Potrivit oamenilor legii, incidentul s-ar fi petrecut marți, 19 februarie, în jurul orei 22.15 (deşi pe înregistrare apare dara de 22 februarie).

„Un echipaj de poliție care se deplasa prin localitatea Domașnea a identificat trei persoane care păreau să aibă discuții contradictorii. Polițiștii au identificat persoanele respective, trei dintre acestea au plecat cu un autoturism, iar din discuțiile ulterioare a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 69 de ani din localitate ar fi fost lovit de către cei trei bărbați care au plecat de la fața locului. În prezența polițiștilor nu a avut loc nicio altercație. Polițiștii au solicitat victimei să se deplaseze la postul de poliție pentru a depune o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, aceasta refuzând. Polițiștii i-au adus la cunoștință faptul că poate depune plângerea în termenul legal de 3 luni“, se arată într-un comunicat remis redacției. A doua zi, oamenii legii au identificat proprietarul camerei amplasate în zonă, însă spun că acesta le-ar fi declarat că serverul era defect.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, „polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunală Domașnea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că trei bărbați din Teregova, cu vârste de 50, 28 și 49 de ani, au lovit cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului alți doi bărbați cu vârste de 69 și 55 de ani din Domașnea. Până în prezent cele două victime nu au depus plângere pentru loviri sau alte violențe. În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice (…) față de cei trei bărbați din Teregova“, ne transmit oamenii legii.

 Filmul suprins de o cameră de supraveghere:

 

Adaugă comentariu