Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Doi dintre cei mai reprezentativi atleți reșițeni se află în această perioadă într-un stagiu de pregătire în stațiunea Monte Gordo din Portugalia.

Marius Cocioran și Narcis Mihăilă, de la CS Universitatea Reșița, ambii participanți în probele de marș, se vor pregăti în Portugalia până la jumătatea lunii martie, când vor reveni în țară pentru întrecerea națională ce va avea loc chiar în municipiul de pe Bârzava.

„Sportivii sunt în grafic, efectuează câte două antrenamente pe zi, împreună cu profesorul Iosif Măzăran, care se află în toată această perioadă lângă ei. Nivelul de pregătire la care au ajuns cei doi sportivi ne dă speranțe pentru obținerea unor locuri cât mai bune și a unor timpi buni la Campionatele Naționale de marș ce se vor desfășura la Reșița, pe 23 martie. După acest concurs, ne pregătim pentru Campionatele Balcanice, acolo unde sperăm să se afle și cei doi sportivi ai noștri. Obiectivul nostru este obținerea baremului pentru Campionatele Europene de la Zürich, din luna august”, a precizat antrenorul Octavian Măzăran.