Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Drumul judeţean care face legătura între Brebu Nou şi Slatina Timiș este deschis.

Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat a judeţului Caraş-Severin (DADPP) a semnat, la începutul acestei săptămâni, Acordul cadru de servicii de deszăpezire pe drumul judeţean 582, pe tronsonul Brebu Nou – Slatina Timiș.

Aflat în prezent în administrarea DADPP, DJ582 a fost reabilitat de către Consiliul Județean cu finanțare europeană iar valoarea totală a lucrărilor a fost de 121.137.662,01 lei. Proiectul a fost finalizat în septembrie 2014.

2 Comments

  1. E o gluma de presa sau e chiar adevarul? Pai semnezi contractul de dezapezire cu 2-3 saptamani inainte sa inceapa primavara? Zau, astia sunt intregi la cap?! Sau sunt de incasat niste bani fara ca cineva sa miste un deget?! Si oare cine este prestatorul de servicii de dezapezire? De la ce partid?!

    • Sursa REPER24 : Cu parapeții montați și un contract pe trei ani cu o firmă de deszăpezire, turiștii pot șerpui în voie în peisajul de poveste, mai ales că vremea ține și ea cu doritorii care au așteptat cu sulfetul la gură să inaugureze drumul montan pe timp de iarnă. „Sunt parapeți montați, problema cea mai mare era în zonele cu viraje strânse, acolo unde era greu de intervenit cu utilajele de deszăpezire. Mai mult, până în prezent nu a existat niciun contract cu o firmă care să intervină pentru a curăța drumul. Acum este un contract încheiat pe trei ani de zile , astfel că va fi asigurată deszăpezirea pe acest tronson pe toată perioada iernii. În momentul de față drumul este deschis și se circulă în condiții de iarnă”, a explicat Marius Andrițoi, directorul DADPP Caraș-Severin.

Adaugă comentariu