Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – CS Caraş-Severin are un program extrem de greu, în perioada imediat următoare.Echipa masculină de handbal a CS Caraş-Severin a obţinut, în disputa cu Universitatea Cluj, prima victorie în returul ediţiei 2012/2013 a Ligii Naţionale. A fost un succes confortabil, 37-20, în faţa unei formaţii în derută, situată pe ultimul loc al clasamentului. Dar care a încercat să se ridice la nivelul partenerei de întrecere. Nu a reuşit, părăsind Reşiţa cu o înfrângere categorică.

Cu toate acestea, victoria elevilor antrenorului Aihan Omer poate fi socotită o importantă gură de oxigen, în perspectiva meciurilor următoare, având un program infernal. Cu o primă deplasare la Constanţa, în 3 martie a.c., urmată de vizita formaţiei C.S.M. Bucureşti, drumurile la H.C. Odorhei şi Potaissa Turda.

Revenind la confruntarea cu Universitatea Cluj, diferenţa de pe tabela de marcaj a fost rodul mobilizării exemplare, pe toată durata partidei. Răniţi în orgoliu, de mai multe ori, elevii prof. Aihan Omer s-au „răzbunat“, tratându-şi adversarii cu un respect maxim.

De această dată, au ieşit la rampă Gheorghe Irimescu, autor a nouă goluri, găsit tot mai des pe semicerc de colegi, Adrian Petrea, care a punctat de şase ori, Florin Cuciula şi Florin Ciubotariu, cu câte cinci reuşite. Lor li s-a adăugat Tudor Marta, care nu s-a mai jucat cu situaţiile de care a beneficiat, cu trei goluri.

Cu siguranţă, diferenţa pe tabela de marcaj ar fi fost mult mai mare. Însă prof. Aihan Omer le-a oferit posibilitatea de a lua pulsul partidelor oficiale şi celor care au evoluat mai puţin, în ultimul timp. Aşa cum de altfel „principalul“ a şi precizat la conferinţa de presă, susţinută la finalul întâlnirii.

În concluzie, CS Caraş-Severin avea nevoie de o asemenea repetiţie, pentru recâştigarea încrederii în forţa, valoarea şi impunerea experienţei incontestabile a majorităţii dintre jucători. Acum, urmează o perioadă de linişte, de pregătire, de concentrare pentru marea încercare de la H.C.M. Constanţa, de departe cea mai puternică grupare din handbalul masculin românesc.

Marius Moraru

2 Comments

  1. Constanta daca nu avea arbitri la Odorhei o luau pe coaja rau de tot.Asa ca,de ce n-am visa si noi ?

  2. in campionatu intern constanta castiga numai cu ajutoru arbitrilor meciurile importante si cand joaca in liga campionilor i-a bataie pe cinste si gunoaiele ce conduc federatia romana de handbal si liga profesionista nu intentioneaza sa faca ceva in a sanctiona cumva echipa constanteana si de ce oare? pentru ca cei de la constanta taie si spanzura la conducerea handbalului din romania

Adaugă comentariu