Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 16:30, în deplasare, partida cu Politehnica Timișoara din etapa a VIII-a a Ligii 2. În clasament, rosso-nerii stau mai bine decât Poli. Reșița ocupă locul 12, în timp ce Timișoara se află pe poziția 16, dar diferența dintre cele două formații este de doar 3 puncte.

„Ne așteaptă un meci greu, la fel ca toate celelalte de până acum. După cum se știe, am eliminat Poli Timișoara din Cupă, dar niciun joc nu seamănă cu celălalt. Mă bucur că revine în echipă Ehmann, deoarece i-a trecut suspendarea. De asemenea, Vasiu Bruno este și el apt de joc și mergem încrezători să obținem victoria la Poli. Încă are probleme medicale Laurențiu Breșneni, dar sperăm să ne putem baza din nou pe el cât mai repede. La meciul cu Poli sigur nu va juca, căci nu a făcut antrenamente. Doar Ehmann și Bruno dintre jucătorii care au fost indisponibili s-au pregătit cot la cot cu ceilalți fotbaliști din lot. S-ar putea să-i vedem pe teren încă de la începutul jocului de la Timișoara”, a declarat antrenorul Leontin Doană.

Fotbalistul care a înscris golul victoriei în partida cu Poli din Cupă, Dragoș Săulescu, a spus: „Nu puteam fără ajutorul colegilor să marchez în acel meci din Cupa României și pe această cale le mulțumesc. Sper să înscriu și sâmbătă, deoarece văd că-mi priesc echipele timișorene. Am marcat tot timpul atunci când am evoluat contra lor. Să sperăm că vom câștiga cu Poli, vrem să începem să legăm cât mai multe victorii, iar miercuri în Cupă ne dorim să facem un joc bun”.

La partida de pe arena timișoreană „Știința” este așteptat și un grup numeros de suporteri reșițeni.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu