Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Cel puţin asta reiese dintr-o cercetare socio-politică realizată la nivel naţional de Partidul Naţional Liberal.

Secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, e al treilea politician cărășean în topul încrederii, cu 21,9 la sută, spunea vicepreşedintele PNL Gheorghe Falcă. Dacă mâine ar fi alegeri prezidenţiale, Victor Ponta ar fi votat de 15,1 la sută dintre cărăşeni, iar Pro România ar atinge 8,2 procente. Sondajul a fost realizat în perioada noiembrie-decembrie 2018.

„Mă bucură cifrele şi încrederea cărăşenilor, poate că scorurile sunt mult mai mari, să nu uităm că sondajul este realizat de liberali. Dar încrederea de care mă bucur, chiar şi într-un sondaj realizat de liberali, mă onorează“, ne-a declarat deputatul cărăşean. Mocioalcă susţine că speră ca încrederea cărăşenilor în el să sporească. „Nu îi voi dezamăgi şi atât cât pot îi voi sprijini pe cei care îmi cer ajutorul, indiferent că sunt cetăţeni simpli sau primari. Vor avea nevoie de ajutor pentru că măsurile fiscale de acum şi bugetul haotic îi vor îngrădi mult în proiectele lor, o să vedeţi. Mai multe nu vreau să spun. Revenind la acel sondaj, le mulţumesc încă o dată cărăşenilor, celor care nu au uitat că Mocioalcă, deşi poate nu a făcut minuni pentru ei, le-a fost multora alături“, a mai precizat deputatul cărăşean.

3 Comments

  1. Cu asemenea oameni foarte capabili care ne conduc pe bani grei de zeci de ani am ajuns pe ultimile locuri in tara ca nivel de trai, salarii, locuri de munca, drumuri asfaltate, investitii, etc…
    Dar ce sa faci daca suntem un judet PSD-ist.
    LA VREMURI NOI TOT NOI !!!!

  2. Superb,minunat,inaltator!Adica,10 ani nu am facut nimic pentru voi,dar v-am fost alaturi si tot eu vreau sa nenorocesc ce se mai poate!Gandire de „”autentic”” om politic,care nu face nimic cu deceniile,dar vrea sa fie tot motz!Pana acum cateva luni,am fost in tabara care a parjolit tot,acum am schimbat macazul si critic pe aia cu care am fost impreuna peste 1 deceniu!Pai,nu eu am contribuit din plin la dezastrul actual?Nimeni nu are asteptari de la astfel de oameni ca tine ,Dom Mocioalca,nu-ti fa iluzii!Te stie lumea cine esti,ce si cat poti!Lupul paru-si schimba,dar naravu’-BA!DEZAMAGIRE,NUMELE TAU E MOCIOALCA,TU ESTI PERSONIFICAREA DEZAMAGIRII!

Adaugă comentariu