Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Declaraţia aparţine prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Laura Iancu, şi a fost dată în urma percheziţiilor la casa unui martor în dosarul crimei de la Secu, nimeni altul decât fratele victimei.

Casa lui Călin Blidariu, fratele Anei Suru, tânăra găsită moartă în pădurea de la marginea Reșiței, a fost percheziționată marţi, 14 mai, de oamenii legii.

„Cauza este una sensibilă, fata a fost tânără, iar cercetarea trebuie să se facă temeinic. Percheziţiile în casa fratelui victimei au fost autorizate de instanţă. Omul are calitate de martor în dosar, iar principiul prezumţiei de nevinovăţie primează. Procurorul de caz coroborează toate probele, cele care sunt deja la dosar şi cele adunate în urma percheziţiilor. Nu poate cineva să devină suspect fără probe concludente. Fapta trebuie dovedită indubitabil. Nu putem da mai multe detalii până nu avem certitudinea certitudinilor. Deocamdată nu avem suspect în cauză, trebuie ca în cazul în care probele duc spre cineva anume să nu existe niciun dubiu. Nu putem greşi“, a declarat pentru Jurnal de Caraş-Severin, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Laura Iancu.

Adaugă comentariu