Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Talentata jucătoare de fotbal Laura Rus s-a remarcat în primul meci oficial din 2016 cu noua sa echipă din Coreea de Sud.

Pentru Laura Rus, continuă și în 2016 aventura în campionatul de fotbal feminin din Coreea de Sud. Sportiva originară din Bocșa se află la cel de-al treilea sezon consecutiv în țara asiatică, dar a schimbat echipa, transferându-se la începutul acestui an de la Suwon FMC WFC la Icheon Daekyo. Laura Rus s-a acomodat rapid la noua sa echipă, familiarizată cu stilul sud-coreencelor, și deja s-a remarcat în tricoul lui Icheon Daekyo. Ediția de campionat 2016 a început cum nu se putea mai bine pentru Laura Rus, care a contribuit la victoria echipei sale în disputa de pe teren propriu cu Busan Sangmu, scor 1-0. Bocșeanca a dat pasa de gol și a și marcat un gol în această partidă, reușită anulată pe motiv de ofsaid.

“Așteptam de mult acest meci, din corner s-a marcat golul nostru. Am avut ocazii multe, am și înscris un gol, dar mi-a fost anulat pe motiv de ofsaid, dar nici vorbă de așa ceva. Rămâne însă această victorie și sunt bucuroasă că am obținut cele trei puncte. A fost o atmosferă foarte frumoasă la stadion. Lumea chiar vine și susține această echipă foarte iubită aici”, ne-a spus Laura Rus.

În etapa viitoare, luni, 28 martie, Icheon Daekyo va juca în deplasare cu Suwon, fosta echipă a Laurei Rus. ”Va fi un moment delicat pentru mine. Țin enorm la acea echipă, faptul că am plecat de acolo nu schimbă locul ce-l au în sufletul meu”, ne-a mărturisit Laura Rus, care a fost în 2015 golghetera campionatului, cu 17 goluri marcate pentru Suwon.

Sursa foto: Facebook Laura Rus