Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa din municipiul de pe Bârzava va începe returul cu două zile mai târziu.

Mult-așteptatul debut în returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B, se amână cu două zile pentru Universitatea Reșița. Programat inițial duminică, 25 ianuarie, de la ora 11, meciul cu CSS 2 Baia Mare va avea loc marți, 27 ianuarie, de la ora 15, la Sala Polivalentă din Reșița. Partida a fost amânată la solicitarea echipei oaspete, care nu se putea prezenta duminică la Reșița.

Cum ar fi fost a doua neprezentare din acest sezon a maramureșencelor, acestea ar fi fost excluse din competiție. În acest condiții, întâlnirea va avea loc două zile mai târziu, oficialii CSU Reșița fiind de acord cu această amânare. În turul actualei ediții de campionat, handbalistele de la Universitatea au învins pe CSS 2 Baia Mare cu scorul de 23-18. De altfel, elevele antrenorului Cristian Busuioc au avut un start bun de campionat, câștigând primele trei partide ale sezonului, aflându-se la acea dată surprinzător pentru mulți iubitori ai handbalului, în fruntea clasamentului Seriei B.

Universitatea Reșița a încheiat turul pe locul al V-lea, cu 15 puncte, o poziționare mai mult decât onorabilă pentru micuța formație studențească din municipiul de pe Bârzava. În acest an, handbalistele au participat la un scurt stagiu de pregătire în stațiunea Băile Herculane, după care junioarele din lot au participat cu succes la cel de-al doilea turneu de sală din Campionatul Național de Handbal al Junioarelor I, Seria E. Trei victorii din tot atâtea posibile au obținut reșițencele, acestea fiind neînvinse la Junioare I. Împreună cu senioarele, junioarele activează și în Divizia A, cu rezultate după cum se vede, destul de promițătoare.

„Ne prinde bine amânarea meciului cu echipa din Baia Mare, a spus antrenorul Cristian Busuioc. Avem timp de refacere, unele jucătoare fiind răcite. Vom încerca să facem meciuri bune în retur, să reconfirmăm rezultatele bune din prima parte a campionatului.“ Partida Universitatea Reșița – CSS 2 Baia Mare, de marți, 27 ianuarie, de la ora 15, va fi arbitrată de M. Fâșcu (Timișoara) și A. Moldoveanu (Arad).