Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Scuza ironică îi aparţine preşedintelui PSD, Ion Mocioalcă, întrebat dacă primarul Reşiţei a participat la discuţiile cu ministrul Apelor şi Pădurilor.

În cadrul conferinţei susţinută la Reşiţa de ministrul Deneş, acesta a fost întrebat de posibilitatea înfiinţării de către Primăria Reşiţa a unui ocol silvic privat. „Nu ştiu exact despre ce este vorba, nu am primit nicio informare în acest sens, însă dacă au suprafeţe în proprietate, dacă se respectă prevederile legale se poate înfiinţa un astfel de ocol“, a spus ministrul Apelor şi Pădurilor.

La întrebarea dacă primarul Ioan Popa a fost la întâlnirea cu ministrul, care a lăsat să se înţeleagă că discutat cu factorii responsabili din judeţ despre consecinţele inundaţiilor din luna iunie, şeful PSD, Ion Mocioalcă, a spus: „Au fost chemaţi toţi primarii care au probleme deosebite pricinuite de inundaţii. Primarul Reşiţei nu a fost prezent. Ne cerem scuze că domnul ministru nu l-a căutat. Primarii care nu au avut probleme au stat acasă. La ce să fi venit toţi: doar să facă poze cu domnul ministru?”.

Cât despre vizitele altor miniştri, Mocioalcă a spus că acestea vor continua în vara lui 2018, pentru că sunt numeroase probleme de discutat. Iar despre fondurile băneşti pentru investiţii, tot Mocioalcă a spus că acestea vor veni în continuare în judeţ…