Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Operatorul de apă anunţă sistarea serviciului în două rânduri, întrucât cei de la curent fac din nou lucrări în zona Opeltz.

Operatorul judeţean de apă ne informează că reprezentanţii Enel pregătesc două întreruperi în furnizarea energiei electrice care vor genera şi întreruperea alimentării cu apă potabilă. Astfel, marţi, 1 iulie, între orele 9.00 şi 12.00, şi vineri, 4 iulie, între orele 14.00 şi 17.00, va fi întreruptă distribuţia energiei electrice în Reşiţa, în zona Valea Ţerovei, pe străzile Dorna, Vântului, pe drumul de centură, pentru lucrări de modernizare a liniei de 20 kV (staţia de pompare Opeltz), ce alimentează zona respectivă.

În consecinţă, va fi întreruptă şi furnizarea apei potabile în intervalele orare menţionate, urmând să fie afectaţi consumatorii din zona Văii Ţerovei, de pe străzile Dorna, Vântului şi toate cele alimentate prin staţia de pompare Opeltz (Rândul IV, Vârfului, Căprioarei, Simion Mangiuca, Ţerovei şi Badea Cârţan).

Lucrarea va fi executată de către cei de la Enel Distribuţie Banat, iar la reluarea furnizării serviciului este posibil ca apa de la robinete să fie tulbure, fapt pentru care este recomandată folosirea acesteia doar în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Dacă situaţia persistă sau apar probleme de altă natură, consumatorii pot contacta Dispeceratul Central al AquaCaraş la tel. 0255/215643.

A.M.