Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Sâmbătă, 26 octombrie, va avea loc la Bocșa, în sala de sport din cartierul „Nufărul”, situată pe Al. Ioan Marcu, cu începere de la orele 09:00, manifestarea sportivă „Cupa Golden Kids” la handbal fete. Această competiție interjudețeană a ajuns deja la ediția cu numărul 3. La acest turneu vor participa patru echipe din Reșița, Deta, Jamu Mare și Bocșa.

Echipele vor disputa meciurile în sistem „fiecare cu fiecare”, pe durata a două reprize a câte 20 minute, cu pauză de 5 minute. Organizatorii sunt Primăria Bocșa, Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa și A.C.S. Golden Kids Bocșa. Se vor recompensa câștigătoarele cu diplome, cupe și medalii, în încercarea de a se readuce în atenția iubitorilor de sport această ramură sportivă, care de-a lungul anilor a oferit mari satisfacții, atât sportivilor, cât și publicului român.

„Iată-ne ajunși la a treia ediție și aș dori să le mulțumesc sportivelor că încă își doresc să petreacă timpul liber prin sport. Și așa timpul lor liber este unul destul de mic. În al doilea rând aș vrea să mulțumesc autorităților locale pentru sprijinul acordat în organizarea acestui turneu și oaspeților care vor onora invitația. Sunt convins că dacă fetele vor asculta indicațiile pe care le voi da, vor ocupa cea mai înaltă treaptă a podiumului”, a declarat Bogdan Ionuț Bosioc, antrenorul celor de la Golden Kids Bocșa.

Ștefan Moraru