Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Reşiţenii pot scăpa fără efort de aparatele vechi, inclusiv de cele mari, care le sunt ridicate de la domiciliu şi în schimbul cărora pot primi bonuri valorice.

Municipalitatea reşiţeană şi-a dat din nou mâna cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, pentru a pune la cale o nouă campanie de colectare a deşeurilor provenite de la echipamente electrice şi electrocasnice (DEEE), prima de anul acesta. Aceasta se va derula sâmbătă, 7 februarie, şi vizează colectarea de la domiciliu a DEEE-urilor, incluzând aparate de uz casnic de mari sau mici dimensiuni, echipamente de larg consum, echipamente IT şi de telecomunicaţii, unelte electrice şi electronice, precum şi jucării.

Reşiţenii care doresc să renunţe la vechile aparate electrice şi electronice trebuie să dea un telefon până cel târziu sâmbătă, 7 februarie, între orele 9.00 şi 15.00, la unul dintre numerele: 0800/444.800 (la RoRec, număr apelabil gratuit), sau 0751/302.119, 0255/211.692 – interior 173 sau 0255/210 258 (la Serviciul de Gospodărie Urbană şi Mediu din cadrul Primăriei municipiului Reşiţa).

Trebuie subliniat faptul că, în schimbul predării de frigidere, combine, lăzi şi vitrine frigorifice, vor fi acordate câte patru cupoane valorice de câte 10 lei, pentru fiecare aparat în parte, iar pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, uscătoare de haine şi aparate de aer condiţionat, câte două cupoane valorice. Acestea se acordă numai dacă aparatura este completă şi vor putea fi utilizate în orice magazin care foloseşte sistemul bonurilor. Detalii se pot obţine de la Serviciul de Gospodărie Urbană şi Mediu, la numerele de telefon menţionate anterior sau prin e-mail, la adresa: mediu@primariaresita.ro.

Adaugă comentariu