Caraş-Severin, Romania

„În primul rând, legat de curăţenia oraşului trebuie făcut ceva. Mi se pare o problemă foarte mare, inclusiv partea de vegetaţie, care creşte peste tot pe unde lumea circulă. Într-unele zone se mai curăţă, dar când se taie crengile, sunt uitate acolo cu zilele“, spune consilierul local Codruţa Hamat.

„Să vrea să se facă! Sunt toate condiţiile să se facă ceva. În rest, doar vorbim… Priorităţile ar fi, în primul rând, locurile de muncă, în al doilea rând curăţenia, iar în al treilea rând crearea de locuri de parcare şi de joacă pentru copii“, este de părere consilierul Ioan Benga.

În schimb, viceprimarul Sorin Simescu este de părere că important este „să facilităm accesul investitorilor şi nu să le punem piedici. În primul rând! Fără bani n-o să putem face nimic. Şi să găsim o modalitate să determinăm investitorii să-şi deschidă puncte de lucru aici, ca să vină taxele şi impozitele aici, nu la Bucureşti“, în timp ce edilul-şef, Mihai Stepanescu, declară că trebuie „să finalizăm proiectele începute de vechea administraţie locală, condusă de Mircea Popa, căruia i se datorează foarte multe. Să continuăm investiţiile făcute de actuala administraţie şi, în mare măsură, să le implementăm în acest mandat“.