Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Este concluzia pe care o trage primarul Ioan Popa vizavi de reşiţenii nemulţumiţi că, pe strada lor, Primăria n-a montat şi n-a aprins iluminatul specific.

La fel ca în fiecare an, feeria sărbătorilor a bucurat sufletele multora. Dincolo de atmosfera de sărbătoare, reţelele de socializare s-au umplut de reacţii de genul: pe strada mea nu s-a aprins niciun bec, pe cealaltă stradă, steluţele sunt mai frumoase decât cele de la noi, dar şi glume pe seama asocierii luminilor cu piese de îmbrăcăminte sau simboluri de părţi ale corpului. Însă întregul mediu virtual s-a împărţit între fericiţii cu lumină şi nefericiţii uitaţi de autorităţi.

Vizavi de acest subiect, Ioan Popa, primarul Reşiţei, a făcut câteva aprecieri: „Sunt discuţii, şi am văzut şi pe social media, legate de faptul că, pe strada cutare, nu s-au făcut iluminări de Crăciun, de sărbători, pe strada cutare nu s-a ajuns. În toate, absolut toate oraşele occidentale, sunt focusuri pe câteva zone şi, în rest, vă spun că nu găseşti un bec! Dar majoritatea covârşitoare a agenţilor economici îşi pavazează singuri, îşi amenajează singuri magazinele, clădirile. Şi contribuie şi ei la acest fenomen de sărbătoare“.

Cu alte cuvinte, cine şi-ar fi dorit iluminat de sărbători, şi l-ar fi putut aprinde singur!

Foto: Iosif Miclăuș

Adaugă comentariu