Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Doi bărbați au fost reținuți după ce unul dintre ei a fost prins cu pistolul în buzunar. Mai mult decât atât, este vorba despre o armă letală, cu glonț, care avea cartuș pe țeavă. Cei doi se aflau în două autoturisme, cu patru ocupanți, trase pe dreapta pe DN 58, într-unul dintre vehicule, care aveau avariile pornite, găsindu-se un încărcător gol și un cartuș cu glonț.

Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 0.30, când polițiștii au găsit cele două autoturisme oprite pe dreapta, pe DN 58, cu avariile pornite.

„Un ocupant al uneia dintre mașini, un bărbat de 30 de ani, avea un comportament agitat, la controlul corporal asupra acestuia găsindu-se un pistol letal cu glonț, fără încărcător, având cartuș pe țeavă. De asemenea, în urma controlului efectuat, în una dintre mașini a fost găsit un încărcător gol și un cartuș cu glonț. Persoanele depistate au fost conduse la sediul Poliției pentru luarea măsurilor legale, iar arma și muniția depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor“, ne informează IPJ.

Acum se fac cercetări penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. „Față de doi dintre cei patru bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție. În cursul zilei de vineri, 20 septembrie, cele două persoane vor fi prezentate procurorului de caz și instanței cu propunere legală“, precizează Poliția județului.

Oamenii legii ne-au asigurat că între ocupanții celor două autoturisme (câte doi în fiecare dintre ele) nu era niciun conflict. Ei se cunoșteau și au oprit pe marginea drumului. Unul dintre ei avea pistolul în buzunarul de la pantaloni.

A.M.

1 Comment

  1. Mama,ce caz mai faceti pentru un amarat de pistol cu capse, ca noi nu l-am vazut si nu ii credem pe cuvant pe militienii laudarosi care aresteaza batranii de pe marginea trotuarelor,incercand sa vanda si ei patrunjel si seminte de dovleac,bai capete de creta.

Adaugă comentariu