Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În Divizia A de handbal feminin, Seria B, CSU de Vest Timișoara – CSU Reșița, duminică, 12 februarie.

Handbalistele de la CS Universitatea Reșița au șansa de a trece din nou pe primul loc al clasamentului. În etapa a XV-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, elevele antrenorului Cristian Busuioc vor întâlni în deplasare pe CSU de Vest Timișoara, într-un meci programat duminică, 12 februarie. În această etapă, atât prima clasată, CSM Slatina, cât și ocupanta locului al treilea, Minaur Baia Mare, vor sta, astfel că formația reșițeană, aflată momentan pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul, poate ajunge din nou în fotoliul de lider, dacă nu pierde la Timișoara. CSU Reșița merge pe Bega, pentru derby-ul studențesc regional, doar cu gândul la victorie, însă antrenorul Cristian Busuioc avertizează că nu va fi deloc un meci ușor, chiar dacă Timișoara este penultima în clasament, la distanță de 27 de puncte de formația reșițeană.

„Ne bazăm pe același lot, și-a revenit și Gianina Iung, ceea ce e un lucru bun. Mergem cu gândul la victorie la Timișoara, deși suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu. Sub nicio formă nu trebuie să considerăm că pozițiile din clasament ne oferă un joc simplu la Timișoara, pentru că echipa timișoreană prin prisma ultimelor rezultate a evoluat bine, a pierdut cu un scor strâns la Oradea, formație care e neînvinsă în ultimul timp. Consider că nu vom avea un meci ușor la Timișoara, dar sper să ne continuăm șirul victoriilor și după această etapă”, a spus antrenorul Cristian Busuioc.

Partida CSU de Vest Timișoara – CSU Reșița este programată duminică, 12 februarie, de la ora 11, la Sala „Constantin Jude” din municipiul de pe Bega.