Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSU Reșița a jucat duminică, 4 noiembrie, cu Crișul Chișineu Criș, iar partida s-a încheiat nedecis, 29-29, într-un meci din etapa a IX-a a Diviziei A, Seria D.

Încă din primele minute de joc reșițencele au fost conduse, iar în ultimul minut al reprizei a doua, acestea se aflau în avantaj pe tabela de marcaj. În ultimele 15 secunde ale meciului, Crișul a reușit să egaleze, nu înainte ca studentele reșițene să fi lovit bara porții adverse.

„A fost un meci foarte disputat, am alergat în permanență după adversara noastră, care ne-a condus în prima și în a doua repriză. În partea a doua a jocului ne-am mai revenit și cred că le-am surprins un pic pe handbalistele Crișului spre final de meci. Nu putem să nu fim supărați pentru că am avut superioritate numerică, am avut un gol avantaj pe tabelă și n-am știut să gestionăm ultimul moment al jocului. Din păcate, pe ultimul atac al Crișului am primit gol, dar ținând cont de evoluția scorului, se putea obține mai mult dacă am fi gestionat altfel finalul meciului. Urmează partida intermediară cu Timișoara, iar apoi campionatul se va întrerupe până pe data de 20 decembrie”, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Iulia Bledea (7), Simina Vezentan (6), Adriana Voina (5), Larisa Șerban (4), Ioana Siman (2), Alina Cristea (2), Maria Ilea (1), Gianina Vulpe (1), Denisa Ion (1), Maria Popescu, Andra Ioța, Rebeca Vlădășel și Cătălina Dumitrescu.

Următorul meci al studentelor reșițene va fi joi, 8 noiembrie, în Sala Polivalentă, împotriva echipei CSU de Vest Timișoara.

Adaugă comentariu