Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primul meci oficial va fi sâmbătă, de la ora 15, în Valea Domanului, în compania formației Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, meci contând pentru etapa a XVII-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a. Reșițenii se află în momentul de față pe locul patru în campionat după 14 etape disputate.

În prima parte a sezonului, rosso-nerii au câștigat opt partide, au remizat de trei ori și s-au văzut învinși în trei meciuri. De asemenea, echipa antrenată de Daniel Oprița are a treia cea mai bună apărare din Seria a IV-a, primind doar 11 goluri în turul campionatului. De cealaltă parte, echipa Becicherecu Mic este cea mai slab cotată formație din această serie, fiind poziționată pe ultimul loc al clasamentului. Adversarii reșițenilor din această etapă nu au reușit să câștige vreun meci, au obținut doar un singur rezultat de egalitate și au înregistrat 13 înfrângeri. Becicherecu Mic are cea mai slabă apărare din campionat, încasând în 14 meciuri 58 de goluri. În partida din tur, CSM Reșița s-a impus în deplasare pe terenul Becicherecului cu scorul de 8-1.

Reșițenii își doresc în acest moment mai mult ca niciodată să promoveze, având în vedere faptul că în această pauză competițională au plecat și au venit foarte mulți jucători. Distanța din clasament față de liderul ACS Șirineasa este de nouă puncte, iar CSM Școlar nu mai are voie să facă pași greșiți până la final ca să promoveze în Liga a II-a. Marea problemă pentru Daniel Oprița în partidele amicale a fost lipsa de eficiență a jucătorilor din atac. Rosso-nerii au înscris patru goluri în șapte jocuri de verificare, primind același număr de goluri.