Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenţii formaţiei de seniori a CSM Şcolar Reşiţa, care activează în eşalonul trei al fotbalului românesc, s-au reunit, la începutul acestei săptămâni.

La apelul antrenorilor Leontin Doană şi Valentin Boşca, supervizaţi de Ion Atodiresei, directorul tehnic al CSM. Şcolar, au răspuns următorii jucători: Giurcanu, Argane, Gurici, Mihăilă, Pitaru, Fedor, Coca, Casian Doană, Piperca, Loba, Caimac, Miok, juniorii Toader, Marcu, Lungu, Guşcă, Văcărescu, apoi Oncică, Uţiu, Beică şi Costescu, toţi patru de la Gloria Reşiţa.

Întrucât a fost întreruptă apa, prima zi a fost rezervată discuţiilor privind programul de pregătire pentru returul de campionat. Un retur foarte important în continuarea proiectului de construcţie a unei echipe mai competitive, în perspectiva noului sezon competiţional, 2012/2013. „Suntem pe locul opt, dar noi sperăm să urcăm în clasament, să ne clasăm, în final, pe o poziţie superioară, care să ne onoreze, să reflecte cât mai bine valoarea lotului de jucători şi munca depusă“, ne-a precizat Ion Atodiresei.

În această perioadă antrenamentele se desfăşoară la baza proprie, din Valea Domanului, iar de duminică, 22 ianuarie a.c. este programat un stagiu de pregătire de o săptămână, la Crivaia, cu sprijinul Primăriei Reşiţa, al Consiliului Local şi al omului de afaceri Ioan Popa.

„Domnul Ioan Popa este ataşat de fotbalul din Valea Domanului şi ne-a promis sprijin pentru acest cantonament, a precizat prof. Cristian Bobar, preşedintele clubului CSM Şcolar Reşiţa. În acelaşi timp, aşteaptă, ca noi toţi de altfel, începând cu domnul primar Mihai Stepanescu, şi consilierii locali, ca şi jucătorii să confirme încrederea acordată, şansa de a evolua sub culorile CSM Şcolar Reşiţa. Vreau să mai adaug faptul că ne-am bucura ca gestul său să fie completat şi de alţi oameni de sport care vor să vină lângă echipă, în această perioadă destul de grea. Oricum, în stagiul de la Crivaia vor participa şi şapte juniori din pepiniera proprie, pentru că vrem să contăm pe ei în perioada imediat următoare“.