Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Gest superb al clubului reșițean! Zoran Pînzariu, puștiul care și-a cumpărat abonament la meciuri deși ar avea intrare gratuită, a fost invitat la antrenamentul de azi al rosso-nerilor.

Micuțul a lăsat emoțiile de o parte și a profitat de ocazie pentru a se fotografia cu Leo Doană, Bresneni, Săulescu și ceilalți reșițeni, dar și cu președintele Cristi Bobar. Spre marea sa bucurie, în vestiar, Zoran a primit de la căpitanul echipei, Cristian Zimmermann, o minge cu autografele jucătorilor și antrenorilor, care va sta la loc de cinste în camera micului suporter.

„Mulțumim pentru gestul tău, Zoran Pînzariu! Micuțul nostru abonat a onorat invitația și azi a fost prezent la antrenamentul echipei. Mulțumim pentru susținere, Zoran!”, a fost mesajul clubului pentru micul suporter. Acesta nu va rata meciul de vineri, de la ora 18, cu Universitatea Cluj, la care rosso-nerii speră ca stadionul din Valea Domanului să fie plin.

1 Comment

  1. Bravo, Zoran! Poate iau exemplu de la tine si consilierii locali resiteni si din toata „saracia” lor cumpara si ei un abonament !!!!!!!!

Adaugă comentariu