Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a remizat sâmbătă, 14 septembrie, scor 1-1, cu formația Turris-Oltul Turnu Măgurele, într-un joc din etapa a VII-a a Ligii 2, disputat în Valea Domanului.

Oaspeții au început jocul în atac, iar în minutul 16 și-au creat prima ocazie, când Nedo Turcovic a șutat, dar Cristian Zimmermann a fost la post. Replica reșițenilor a venit de la Daniel Vădrariu, al cărui șut moale a ajuns în brațele portarului advers. În minutul 29, Turris a deschis scorul după o lovitură liberă executată de Silviu Pană și finalizată cu capul de Cristian Ciobanu. La sfârșitul primei repriza s-a produs cea mai controversată fază a meciului. Un jucător al Reșiței a fost faultat la marginea careului, mingea a ajuns la Dragos Săulescu care a înscris, dar golul nu a fost validat pentru că arbitrul a dictat lovitură liberă pentru Reșița.

În partea secundă a meciului, Dragoș Săulescu s-a răzbunat și a egalat în minutul 56, după o pasă primită de la nou intratul Alin Lazăr. Dacă în prima repriză Turnu Măgurele a controlat jocul și a avut posesia mingii, în repriza a doua rosso-nerii au reușit să-și creeze mult mai multe șanse de poartă. Reșița ar fi putut obține toate cele trei puncte dacă ar fi înscris la dubla ocazie a lui Poiană și Velici din finalul jocului. S-a terminat 1-1, iar CSM Reșița este prima echipă din Liga 2 care a reușit să o încurce pe Turris Turnu Măgurele. După acest joc, formația pregătită de Erik Lincar a rămas pe primul loc, cu 19 puncte obținute în șapte jocuri, având și golaverajul de 16-2. CSM Reșița va rămâne poziționată și după această etapă la mijlocul clasamentului, cu opt puncte acumulate după primele șapte etape.

CSM Reșița: Cristian Zimmermann (C.), Lorenzo Acka, Flavius Vlădia, Daniel Vădrariu, Cristian Poiană, Dragoș Săulescu, Cristian Danci, Călin Cristea, Andrei-Emanuel Dat, Marian Musteța și Daniel Ene. Rezerve: Adrian Horvath, Miodrag Gelu Velici, Milorad Banac, Alin Gabriel Lazăr, Teodor Caragea, Alexandru Cioablă și Marius Coman.

Turris T. Măgurele: David Dutu, George Călințaru, Marin Pîrvulescu, Mihai Ravin, Florinel Mitrea, Nedo Turcovic, Silviu Pană, Denis Ispas, Florian Haita, Charles Acolatse și Cristian Ciobanu. Rezerve: Ionuț Rus, Claudiu Moisie, Bogdan Matei, Ioan Pațurcă, Alin Buteică, Ionuț Voicu și Alexandru Sălcianu.

Următorul joc al Reșiței va fi sâmbătă, 21 septembrie, în deplasare, de la ora 11, cu ASU Politehnica Timișoara. În urmă cu câteva zile, rosso-nerii au eliminat din Cupa României formația timișoreană. După partida cu Poli Timișoara, Reșița va juca partida de Cupă cu Universitatea Craiova, formație antrenată de Victor Pițurcă, iar pe 28 septembrie, rosso-nerii vor juca acasă cu Farul Constanța în etapa a IX-a a Ligii 2.

Ștefan Moraru

1 Comment

  1. ne-a anulat kktu ala un gol valabil, altfel era prima infrangere a „marii echipe turis”. japca.

Adaugă comentariu