Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – CSM Metalul Reşiţa, echipă care din ediţia 2013/2014 va evolua în Liga a II-a de fotbal, Seria a II-a, a susţinut în seara zilei de sâmbătă, 17 august a.c., un nou test.

Reamintim, în cursul săptămânii trecute elevii antrenorului Alexandru Pelici au învins cu 2-0, la Hunedoara, pe Fotbal Club din localitate (marcatori Breşneni şi Stoica), şi cu 2-0 pe Gloria Reşiţa. Partidă în care au fost utilizaţi jucători care au evoluat mai puţin în ultimele meciuri.

Aşadar, CSM Metalul Reşiţa a reuşit să plece neînvinsă de la Timişoara, reuşind o remiză albă, 0-0, cu Politehnica, o formaţie cu un start destul de bun în eşalonul întâi al fotbalului românesc, în ciuda eşecului la limită, 0-1, cu F.C. Botoşani, de pe teren propriu, din etapa a V-a.

„Aveam nevoie de un joc mai tare, chiar dacă Vali Velcea a încercat şi alţi fotbalişti pe care îi are la dispoziţie”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pelici.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Va e rusine sa dati formatia lui Poli? Cat de tare a fost Poli? E frumos ca Pelici recunoaste faptul ca la Poli nu au evoluat titularii din meciul cu Botosani!
    ACS Poli : Pap- Belu, Bocsan, Petrovic, Marovic- Popovici, Moldovan, Gorobsov, Poparadu, Keita si Furtado.
    CSM Metalul Resita : Pascal-Tomozei, Plecanciuc, Apostol, Vatajelu-Neagoe, Bresneni, Szebo, Oara, Stoica si fostul jucator al lui ACS Poli, Enciu.Au mai intrat Zavoi, Vasile, Potopea, Liuba, Danci, Sulea, Popescu, Muresan, Staicu si Stefan.

    • Nu ar fi cazul sa te opresti cu atatea comentarii?Cred ca ai plictisit deja pe toata lumea cu comentariile astea aiurea.Esti depasit.

Adaugă comentariu