Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Stadionul „Mircea Chivu” a găzduit, vineri, 23 august a.c., partida amicală de fotbal dintre CSM Metalul Reșița, formație care va evolua în eșalonul doi al fotbalului românesc, și FC Hunedoara, care va lua startul în Seria a IV-a a Ligii a III-a.

A fost o confruntare agreabilă, dominată, în majoritatea timpului de elevii antrenorului Alexandru Pelici. Însă oaspeții, pregătiți de tehnicianul Constantin Olaru, s-au dovedit a fi, o bună perioadă de timp, mai pragmatici. Astfel că, pe fondul dominării gazdelor, Răzvan Petcu a deschis scorul, finalizând o lovitură liberă de la circa 22 de metri.

După pauză, Stoica a restabilit egalitatea, transformând o lovitură de la 11 metri. FC Hunedoara au trecut, din nou, în avantaj, prin Pepenar, tot din penalty, însă finalul a aparținut reșițenilor, care au revenit spectaculos, egalând prin Breșneni, și încheind tabela la 3-2, punctul final fiind reușit de Danci.

Antrenorul Alexandru Pelici a avut la dispoziție următorul lot de jucători : Pascal, Tomozei, Plecanciuc, Apostol, Vătăjelu, Neagoe, Breșneni, Szabo, Stoica, Octavian Vasile, Enciu, Zăvoi, Potocianu, Văcărescu, Oară, Ștefan, Danci și Robert Cristian.

Tot în seara zilei de vineri, 23 august a.c., două dintre reprezentantele județului Caraș-Severin în Liga a III-a de fotbal, au evoluat, în jocuri amicale, pe terenuri străine.

La Timișoara, F.C. Caransebeș a cedat cu 0-2, în disputa cu Nova Mama Mia Becichercul Mic, iar la Lugoj, Muncitorul Voința Lupac a pierdut cu 1-3, confruntarea cu C.S.M. din localitate, golul echipei rpegătite de antrenorul Viorel Lolea fiind înscris de Vișatovici.

1 Comment

Adaugă comentariu