Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Elevii antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari se vor reîntâlni joi, 16 februarie a.c., cu suporterii, având programată disputa cu dinamoviştii din Călăraşi, partidă contând din etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal.

Aceasta pentru că, în zilele de 18 şi 19 februarie a.c., CS Caraş-Severin va evolua în Italia, în compania formaţiei SSV Bozen, în cadrul optimilor de finală ale Challenge Cup, ambele jocuri urmând să se dispute pe terenul formaţiei italiene.

Revenind la confruntarea cu Dinamo Municipal Călăraşi, localnicii o pregătesc foarte serios, fiindcă sunt obligaţi să valorifice la maximum avantajul terenului, până la finele campionatului, pentru a prinde podiumul clasamentului.

„Meciul cu echipa Dinamo Municipal Călăraşi va fi unul extrem de greu, cel puţin aşa îl văd eu, foarte important pentru noi, ne-a precizat prof. Aihan Omer. De ce? Pentru că Dinamo este… Dinamo. Un fel de revelaţie a campionatului. O formaţie care a surprins în prima parte, în tur. O echipă bine pusă la punct, echilibrată pe posturi. Deci una foarte periculoasă. Aş putea spune că ne aşteaptă o partidă cel puţin la fel de grea ca cea cu Turda. Este limpede că va veni să câştige, şi, dacă nu vom fi atenţi, ne-ar putea crea probleme. Şi noi trebuie să pregătim foarte serios jocul. Şi, repet, având în vedere că nu am mai jucat de foarte mult timp acasă, aşteptăm publicul să fie lângă noi, să fie al optulea jucător, aşa cum ne-am obişnuit, de altfel. La Odorhei am simţit acest al optulea jucător al echipei adverse. Ne dorim ca şi noi să-l simţim alături şi sunt convins că împreună vom învinge“.

În ceea ce priveşte lotul, doar Florin Ciubotariu va fi absent, după accidentarea suferită la Odorheiul Secuiesc, având nevoie de zece zile de refacere. Biletele de intrare vor fi puse în vânzare joi, 16 februarie a.c., începând cu ora 15, având în vedere că partida este programată de la ora 17.00.

Adaugă comentariu