Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În faza a doua a play-out-ului Ligii Naționale de handbal masculin, CS Caraș-Severin a debutat cu o înfrângere la limită, 23-24, în deplasare la CSU Bucovina Suceava.

După ce au pierdut confruntarea cu CH Politehnica Timișoara, cărășenii au fost trimiși în grupa locurilor 10-12, pentru evitarea retrogradării. Un minicampionat în trei, cu meciuri tur-retur, cu Bucovina Suceava și CSM București, din care doar prima clasată va fi sigură de rămânerea în Liga Națională.

Echipa pregătită de Aihan Omer a debutat însă cu un eșec în această fază, 23-24 la Suceava, după ce la pauză conducea cu un aparent liniștitor 14-10. CSU Suceava s-a impus în ultima secundă de joc, dintr-o aruncare de la șapte metri dictată corect de cei doi arbitri, Stark și Ștefan.

CS Caraș-Severin: Ionescu, Marocico – Marta (5 goluri), Grigoraș (4), Rohozneanu (3), Petrea (3), Stan (3), Vaidasigan (2), Turcu (2), Grozăvescu (1), Sas.

Pentru formația cărășeană vor urma două jocuri pe teren propriu, pe 14 mai cu CSM București și pe 17 mai cu Bucovina Suceava.

Adaugă comentariu