Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Etapa a XV-a a Ligii Naționale masculine de handbal aduce pentru CS Caraș-Severin un adversar incomod, Steaua București. Partida va avea loc duminică, 2 februarie, de la ora 11, la Sala Polivalentă din Reșița.

Antrenorul Aihan Omer mizează pe susținerea publicului reșițean, care să poarte formația gazdă spre victorie. CS Caraș-Severin ocupă locul 10 în clasament, cu 10 puncte.

Handbaliștii cărășeni reapar în fața publicului local după înfrângerea la limită suferită în etapa precedentă, 20-21 pe terenul formației Dinamo București. Antrenorul Aihan Omer a pus acest eșec pe seama lipsei unui pivot de meserie și a lipsei unor jucători importanți pe diverse posturi.

„Ne-am deplasat la București cu gândul de a câștiga, și dorința a fost mare, a spus Aihan Omer. Jucătorii au fost foarte aproape de această surpriză, cum ar fi considerat-o presa, pentru că Dinamo este o echipă în primele trei ale clasamentului. Noi ne-am dus fără menajamente acolo, să încercăm să câștigăm. Dar, lipsa unui pivot de meserie ne-a făcut iarăși să pierdem în ultimele minute, un meci care după părerea mea ne-a aparținut aproape în totalitate. Sperăm ca aceste ghinioane să se termine, dar de fapt nu sunt ghinioane, sunt și lipsa unor jucători importanți pe posturi. Am analizat jocul cu Dinamo, am învățat multe și sperăm ca toți cei ce au fost acolo să învețe din micile greșeli pe care le-am făcut, pentru că a fost per total un joc bun al echipei noastre. Urmează câteva jocuri care au o importanță majoră în clasamentul final. Primul dintre ele este cel cu Steaua și ne dorim o sală plină, cu un public care să pună presiune pe adversari pentru a ne da nouă șansa de a simți că jucăm acasă și de a câștiga acest meci. Din punctul nostru de vedere, suntem hotărâți să dăm totul pe teren, cu determinare, dăruire, sacrificiu, pentru a câștiga acest meci. Sper că cu publicul nostru care în momentele delicate a fost alături de noi, să putem obține o victorie importantă. Urmează alte meciuri pe care trebuie să le câștigăm, mă refer la Steaua, Suceava, CSM București, Minaur. Sunt puncte pe care ni le dorim și trebuie să le obținem, dar acest lucru se poate numai împreună cu suporterii și de aceea sunt convins că vor fi alături de noi.”

Divizionara A de handbal feminin Universitatea Reșița va juca sâmbătă, 1 februarie, de la ora 15, în etapa a XIII-a din Seria B, în deplasare la Mureșul Târgu Mureș, una dintre pretendentele la promovarea în Liga Națională.

Junioarele I de la CS Universitatea Reșița vor avea meci pe teren propriu, duminică, 2 februarie, de la ora 13, la Sala Polivalentă, în compania echipei CSS Hunedoara. În Campionatul Național de Handbal al Juniorilor I, Seria E, Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița va întâlni pe CS Novaci, sâmbătă, 1 februarie, de la ora 12, la sala de sport de la „Traian Vuia”.

1 Comment

Adaugă comentariu