Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ştiinţa Bacău a învins greu o echipă, CS Caraş-Severin, tânără, decimată de accidentări.

Rezultatele înregistrate în ultima perioadă nu au mai însemnat acel ataşament, ca altă dată, al iubitorilor de handbal faţă de CS Caraş-Severin. Iar elevii antrenorului Aihan Omer aveau nevoie şi în disputa cu Ştiinţa Bacău de un consistent sprijin moral. Care ar fi contat foarte mult şi, poate, ar fi evitat eşecul, 22-24.

Oricum, cei care au luat loc în tribune şi-au demonstrat ataşamentul faţă de o echipă ce face eforturi deosebite pentru a face faţă Ligii Naţionale, care merită apreciat. Aspect remarcat şi de antrenorul echipei băcăuane, Eliodor Voica, la conferinţa de presă: „Cred că a fost un meci bun, încrâncenat. Care, în opinia mea a avut un nivel bun. Spun lucrul ăsta fiindcă Reşiţa are un efectiv tânăr şi a reuşit să ne pună suficiente probleme în foarte multe faze de joc. ªi vreau să-i felicit pe reşiţeni pentru munca depusă şi pentru ambiţia de care au dat dovadă. Sincer, nu mi-a fost teamă de joc. Dar, a fost vorba de respect faţă de partenerul de întrecere. Invoc întotdeauna respectul faţă de adversar. Apreciez melajul între jucătorii tineri şi cei cu experienţă”.

Tehnicianul formaţiei CS Caraş-Severin a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi: „Fiindcă nu am avut o posibilitate mai mare de exprimare, datorită efectivului redus, am reuşit să le imprim băieţilor să joace la sacrificiu, între ghilimele, fără să ne accidentăm. Să dea totul din ei, pentru că era singura soluţie de a reuşi o surpriză de a câştiga în disputa cu Bacăul. O echipă cu un lot mult mai experimentat şi numeros. Eu sunt mulţumit de jucătorii mei, mai ales la capitolul determinare şi dorinţă de victorie. Sigur, rămân foarte exigent că mai sunt jucători care mai au unele probleme la finalizare. Dar, nu ne facem probleme. Campionatul este lung. Din păcate, problema mea este acest efectiv. Care, de la meci la meci se subţiază. Avem probleme cu Ilie Vaidasigan, singurul nostru inter stânga”.

Marius Moraru

Adaugă comentariu