Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La sfârşitul acestei săptămâni sunt programate meciurile din cadrul etapei a XIV-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, ediţia 2012/2013. O rundă cu mai multe meciuri ce se anunţă a fi foarte echilibrate. Printre acestea poate fi socotită şi confruntarea din Sala Sporturilor din Buzău, dintre Dinamo Bucureşti şi CS Caraş-Severin.

Cu precizarea că elevii antrenorului Aihan Omer au toate motivele să se impună, având în vedere diferenţa de valoare şi experienţa competiţională. Dar şi obligaţia să recupereze cele două puncte pe care le-a cedat cu mare uşurinţă. Unul la Suceava (20-21), cu eşec în ultima secundă a meciului, şi unul cu Politehnica Timişoara (24-24), victoria fiind scăpată printre degete, în ultimele 12 secunde, în urma ratării unei lovituri de la 7 metri. Astfel, cu necesarul succes de la Buzău, în faţa penultimei clasate, dar care se zbate pentru a evita retrogradarea, CS Caraş-Severin ar reveni în graficul returului de campionat. Şi alta ar fi abordarea celorlalte partide, în speranţa menţinerii în prima jumătate a clasamentului. Iar jucătorii din cele două generaţii trebuie să facă o unitate de forţă, capabilă de obţinerea victoriei.

„După meciul cu Timişoara am avut o discuţie mai aparte, în vestiar, ne-a declarat prof. Aihan Omer, foarte afectat de jocul elevilor săi şi mai ales de rezultat. Nu se poate să te relaxezi prematur, să crezi că întâlnirea este ca şi câştigată, în condiţiile în care ştiau bine că oaspeţii veneau decişi să învingă la Reşiţa, pentru a părăsi zona periculoasă. Deci, vreau să cred că am învăţat din cele două lecţii, şi vom reveni la acel joc şi acea dăruire care ne caracterizează. Am în continuare încredere în băieţi şi sunt convins că ne vom redresa“.

Din păcate, sunt două incertitudini, datorită unor accidentări, în ceea ce priveşte lotul care va efectua deplasarea. Este vorba despre Tiberiu Popovici şi de Mihai Rohozneanu.

Plecarea spre Buzău este programată în dimineaţa zilei de vineri, 15 februarie a.c. Partida cu Dinamo Bucureşti va avea loc sâmbătă, 16 februarie a.c., de la ora 19.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Handbalistii resiteni au pierdut si la Buzau…. Dinamo – Resita 27-26

  2. mereu am spus ca omer nu e antrenor si am fost mereu injurat. acum spun ca o sa picam si iar o sa fiu injurat. demisia !

Adaugă comentariu