Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ultima partidă a etapei a XIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin s-a disputat luni, 11 februarie a.c., în Sala Polivalentă din Reșița.

S-au întâlnit CS Caraș-Severin și Politehnica Timișoara, un veritabil derby al Banatului. În final, partida s-a terminat la egalitate, 24-24 (14-11), la capătul unei confruntări echilibrate, dezvăluind orgoliile unor jucători care au evoluat la ambele echipe. Finalul a fost unul incandescent.

Din păcate, cu 12 secunde înainte de sfârșitul meciului, Adrian Petrea a beneficiat de o lovitură de la șapte metri, pe care a ratat-o… Cu toate acestea, publicul a fost încântător, ca de fiecare dată, aplaudându-și favoriții la scenă deschisă.

CS Caraș-Severin: Ionescu, Marocico, Vaidasigan (1 gol), Cuciula, Pârvan, Tucanu (1), Rohozneanu, Grigoraș (3), Pârâianu (7), Petrea (7), Marta (1), Irimescu (2), Negru (1), Grozăvescu, Ciubotariu (1), Stan.

2 Comments

  1. de foarte mult timp spun ca omer nu este un bun antrenor. fostul lui secund a demonstrat ca are valoare si nici nu are fitele lui omer. in clasament suntem tot mai jos ,posibil sa avem emotii pe final daca continuam tot asa. domnul frunzaverde baga bani multi si ratati astia de jucatori isi bat joc.

Adaugă comentariu