Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a XIV-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CS Caraș-Severin a fost învinsă în deplasare de Dinamo București, cu scorul de 21-20, după ce la pauză cărășenii conduceau cu 12-10.

„Nu sunt mulțumit de rezultat, a spus antrenorul Aihan Omer. Cred că e al cincilea sau al șaselea meci pe care îl pierdem la limită, la un gol, pe final de joc. Am avut per ansamblu o evoluție bună a lotului pe care-l avem, lipsa pivoților de meserie s-a simțit foarte mult în jocul nostru, pentru că mizam foarte mult pe jocul cu pivoții, în special pe jocul cu doi pivoți. Cred eu că a fost un final dramatic, în care nu am reușit să gestionăm superioritatea numerică pe faza de atac. Noi știam că Dinamo joacă agresiv, la limita regulamentului, ne așteptam să avem superiorități multe. Vom analiza acest joc din punct de vedere tehnico-tactic, pentru a elimina greșelile pentru următorul meci.”

CS Caraș-Severin va întâlni joi, 30 ianuarie, de la ora 17, la Sala Polivalentă din Reșița, pe Steaua București, în etapa a XV-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

3 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Cu Petrea sau fara Petrea, tot aia e! Sa se spuna de catre Consiliul Judetean ca nu se vrea handbal de liga nationala si sa se procedeze in consecinta. Cei de la Dinamo, Steaua si acum CSM Bucuresti, egal cu Odorhei, au avut rabdare sa-si reconstruiasca echipa, noi am asteptat imbatranirea si … retragerea venerabililor fara a creste sau a aduce tineri in loc. Iar daca a venit un valoros Grigoras l-am lasat sa plece…Fara pivot si extreme esti invins din primul minut chiar daca reusesti sa conduci cu 14-10 si te sacrifici pe teren. Roata morii se-nvarteste, trei Challenge Cup cu mult noroc in unele din ele, vezi meciul de la Lubin, si infrangeri la un gol in ultimele minute din lipsa de jucatori….

Adaugă comentariu