Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a XIV-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CS Caraș-Severin a fost învinsă în deplasare de Dinamo București, cu scorul de 21-20, după ce la pauză cărășenii conduceau cu 12-10.

„Nu sunt mulțumit de rezultat, a spus antrenorul Aihan Omer. Cred că e al cincilea sau al șaselea meci pe care îl pierdem la limită, la un gol, pe final de joc. Am avut per ansamblu o evoluție bună a lotului pe care-l avem, lipsa pivoților de meserie s-a simțit foarte mult în jocul nostru, pentru că mizam foarte mult pe jocul cu pivoții, în special pe jocul cu doi pivoți. Cred eu că a fost un final dramatic, în care nu am reușit să gestionăm superioritatea numerică pe faza de atac. Noi știam că Dinamo joacă agresiv, la limita regulamentului, ne așteptam să avem superiorități multe. Vom analiza acest joc din punct de vedere tehnico-tactic, pentru a elimina greșelile pentru următorul meci.”

CS Caraș-Severin va întâlni joi, 30 ianuarie, de la ora 17, la Sala Polivalentă din Reșița, pe Steaua București, în etapa a XV-a a Ligii Naționale de handbal masculin.