Caraş-Severin, Romania

TIMIŞOARA – Poli Timişoara – CS Caraş-Severin 21-18 (11-7), în etapa a II-a a Ligii Naţionale de handbal.Confruntarea dintre Poli Timişoara şi CS Caraş-Severin a stârnit, cum era de aşteptat, un interes deosebit. Dovadă asistenţa numeroasă din Sala Sporturilor „Constantin Jude“ din municipiul de pe Bega, printre care s-au aflat şi peste 40 de suporteri reşiţeni, care şi-au susţinut favoriţii pe toată durata partidei.

Din păcate, elevii antrenorului Aihan Omer nu au reuşit să-şi asigure victoria şi să le ofere mult râvnitul succes final. Fiindcă timişorenii au surprins printr-o ambiţie superioară, într-un fel, completată de multă şansă, în condiţiile în care CS Caraş-Severin a ratat exasperant de mult, inclusiv de la şapte metri, nereuşind să valorifice mai multe momente importante ale meciului. Astfel, după ce în minutul 8 tabela de marcaj indica 2-2, gazdele au prins curaj şi au menţinut un avantaj de două-trei goluri, ajungând şi la patru puncte diferenţă: 6-3 (min. 15), 8-5 (min. 23), 9-7 (min. 28), 11-7 (min. 30).

Speranţele reşiţenilor erau legate de revenirea de la vestiare cu mult mai multă hotărâre a handbaliştilor de la CS Caraş-Severin. Din păcate însă, Poli Timişoara au continuat drumul spre victorie în aceeaşi manieră, „ajutaţi“ şi de accidentarea coordonatorului Mihai Rohozneanu, absenţa sa dereglând jocul elevilor prof. Aihan Omer. În aceste condiţii, Poli Timişoara s-a detaşat la 16-12 (min. 45), 20-15 (min. 55), revenirea spre final a formaţiei vizitatoare fiind târzie, partida încheindu-se cu victoria timişorenilor la o diferenţă de trei goluri, scor 21-18.

„Am pierdut un meci pe care nu l-am gestionat prea bine, a precizat prof. Aihan Omer. Au fost mai mulţi factori. Unul fiind accidentarea lui Rohozneanu, coordonatorul nostru de joc. Însă am fost surprins de faptul că am ratat destul de mult, din situaţii extrem de favorabile, ceea ce nu este permis la jucători cu experienţă. Cu siguranţă, s-a tratat meciul cu uşurinţă, iar când am forţat revenirea pe tabela de marcaj, era prea târziu“.

Adaugă comentariu