Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa masculină de handbal a CS Caraș-Severin a continuat, miercuri, 14 mai a.c., lupta pentru menținerea în Liga Națională, primind vizita formației CSM București.

Partidă contând din cadrul fazei a doua a turneului play-out, etapă pe care elevii antrenorului Aihan Omer o abordează alături de C.S. Universitatea Suceava și de gruparea bucureșteană. Reamintim, în primul meci, susținut la Suceava, CS Caraș-Severin a cedat cu scorul de 23-24. Drept urmare, nu mai avea voie să facă nici un pas greșit, în dorința de a evita retrogradarea din elita handbalului românesc.

Din păcate, confruntarea s-a încheiat cu scorul de 32-29, în favoarea oaspeților, după ce la pauză au condus cu 17-15.

Sâmbătă, 17 mai a.c., de la ora 11, CS Caraș-Severin va primi, în Sala Polivalentă din Reșița, vizita echipei C.S. Universitatea Suceava. În timp ce CSM București va sta.

2 Comments

  1. vladcslupescu Reply

    Sec anuntul. Expres de Banat, informeaza si despre viitor daca se poate numi asa. Dar voi nu vreti sa deranjati autorii acestei situatii. Prin neimplicare inca cel putin de la inceputul campionatului, nobilii si alesii nostri, baroni si primari, au obtinut ce au poftit : ingroparea handbalului in Resita.

Adaugă comentariu