Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Peste 300 de copii de la școli din Reșița și Caransebeș s-au întrecut miercuri, 7 mai, pe Stadionul de Atletism din cartierul reșițean Lunca Bârzavei, în cadrul ediției din acest an a Crosului Tineretului.

O întrecere pentru elevii cărășeni, organizatorii dorind să transmită totodată un mesaj clar, că mișcarea este importantă pentru sănătate. Așa se face că peste 300 de elevi au dat curs invitației organizatorilor de a se alinia în 2014 la tradiționala competiție Crosul Tineretului.

S-a alergat pe diferite distanțe, în funcție de categoria de vârstă, de la clasa I până la clasa a VIII-a. S-au alcătuit clasamente separat, la fete și băieți, astfel: clasele I-II, clasele III-IV, clasele V-VI și clasele VII-VIII. Organizatorii au oferit tricouri, diplome și medalii. Câștigătorii ediției din acest a Crosului Tineretului sunt, pe categorii de vârstă, următorii: Miruna Ciocârlan (clasele I-II, fete); Gabriel Didu (clasele I-II, băieți); Flavia Găman (clasele III-IV, fete); Patrick Profir (clasele III-IV, băieți); Iasmina Cega (clasele V-VI, fete); Raul Urban (clasele V-VI, băieți); Sabina Cenda (clasele VII-VIII, fete) și Radu Draghici (clasele VII-VIII, băieți).

Competiția a fost organizată pe Stadionul de atletism din Reșița de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, Asociaţia Judeţeană de Atletism şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul Primăriei Reșița și al Clubului Sportiv Municipal Reșița.

Adaugă comentariu