Caraş-Severin, Romania

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, a declarat vineri seara, la Caransebeș, la finalul unei întâlniri cu principalii factori din sănătatea cărășeană, că se vor găsi soluții pentru finanțarea spitalelor din Caraș-Severin chiar dacă rectificarea bugetară nu va aduce fonduri suplimentare pentru CNAS.

„Dacă nu vor fi posibilități bugetare, va trebui să vedem în interiorul actualului buget cum prioritizăm lucrurile. Trebuie găsite resurse suplimentare la toate spitalele din Caraș-Severin, unele dintre acestea având și o situație mai aparte în sensul că au o pondere foarte mare a cheltuielilor de personal, aproape sută la sută, iar spre finalul anului vom găsi soluții“, a spus Cristian Bușoi, în timp ce gazda dialogului de vineri, primarul Marcel Vela, a apreciat că noua mentalitate a conducerii CNAS reprezintă un pas înainte și o garanție pentru bunul mers al domeniului sanitar.

„Deja se întâmplă lucruri bune, arieratele istorice din sistem încep să fie rezolvate de noua conducere a Casei iar, în timp, după ce se vor repara geamurile sparte, se va schimba și mobila“, a spus edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș.

Vom reveni cu alte amănunte despre problemele discutate de președintele CNAS și reprezentantii sănătații din Caraș-Severin la întâlnirea de la Caransebeș.

6 Comments

 1. Care reprezentanti ai „sanatatii din Caras-Severin” ?? DUMITRASCU???????????/ care e un O absolut in sistem? altul nu ati gasit? asta habar nu are ce se intimpla in sistemul de asigurari de sanatate, se ascunde dupa fusta politicii, vai mama lui de „director”. L-ati pus director pentru ca are in spate PNL-ul si pe dr Soran care l-a „promovat” pentru ca el habar nu are de nimic. A fost seful muncitorilor si femeilor de serviciu in spitalul judetean si deodata s-a trezit mare director la casa de asigurari de sanatate.
  Cu asa oameni vreti sa se dezvolte Romania? Nu cred!!!!!!!!!!!!Rusine ca promovati nulitati, d-lor politicieni.

 2. Uitati-va la ei( PHOTO) ca habar nu au pe ce lume traiesc nu stiu ce sa faca si de ce sa se apuce, sunt niste incompetent toti, numai buzunarul lor sa fie plin asta conteaza si in spitalele Romaniei te mamanca viermii de viu de mizerie, infectii , etc.

 3. …. și Agamiță Dandanache plânge când citește exprimărilor celor doi (busoi și vela)!

  ia mai citiți o dată: „Dacă nu vor fi posibilități bugetare, ………………………………… spre finalul anului vom găsi soluții“, a spus Cristian Bușoi!!!!!!!!!

  până atunci PUTEȚI MIROSI ÎN LINIȘTE FLORILE DE LA RĂDĂCINĂ!

 4. Sunt CONVINS ca reprezentantii judetului vor face atat cat le sta in putinta ca serviciul medical acordat pacientilor sa fie cat de cat bun. Bani nu sunt si nu vor fi zeci de ani. Sa nu uitati ca datoria tarii este 100 de miliarde de euro, dobanzi anuale minim 6 miliarde de euro, comisioane de administrare a datoriei 600 de milioane de euro/an; daca nu luam in considerare aceste cifre vom avea o realitate deformata, tipic gargaragiilor si celor care „in viata lor nu au batut un cui!”

  • @ Ppa .Bai nene eu am impresia ca nu esti pe treaba ta , sincer ce legatura are datoria tarii cu tara saraca sa platesca aia care au luat banii si iau transferat prin conturile lor proprii in strainatate de ce sa plateasca amaratul de cetatean care abea traieste de azi pa maine se vede ceva in tara aia de rahat FACUT CU BANII EURONENI, NIMIC . Asa ca lasa-ne cu aberatiile tale .

   • Mai rau stai cu Gramatica decat cu Logica. Sunt CONVINS ca locul tau este in Politica. Iar locul meu nu este in Romania. Cifrele „intinse” de mine sunt reale, iar in fiecare zi datoria tarii creste cu 3.000.000 de euro ( adica salariul a 16.500 de romani/luna). Spearam ca aceste date sa fie inserate de CAON pentru „autentificare”.

Adaugă comentariu