Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În ultima perioadă s-a tot discutat în presa centrală faptul că actualul președinte al CSM Reșița ar fi fost propus la formația FCSB. Cristi Bobar a ținut să facă unele precizări cu privire la acest lucru.

„Primul cu care mă voi consulta este primarul Ioan Popa în cazul în care voi lua o decizie. Atâta timp cât n-am discutat despre o eventuală plecare a mea la FCSB cu domnul primar, înseamnă că nu se pune problema să plec. Chiar nu-mi arde acum să mă gândesc la FCSB, având în vedere situația în care suntem. Mă gândesc doar la echipa noastră. Dacă voi mai pleca vreodată de acasă, primul cu care mă voi consulta va fi domnul primar, nimeni altcineva. Vreau să facem în continuare o treabă bună și să dăm dovadă de seriozitate și profesionalism. Cred că am dat dovadă de aceste lucruri în sezonul precedent, când am reușit să promovăm în momentul în care nu foarte mulți mai credeau că vom reuși. Sunt convins că și acum vom redresa situația la echipă, pentru că locul din clasament nu reflectă valoarea lotului. Știu că primarul Ioan Popa își dorește foarte mult ca lucrurile să meargă foarte bine la club. Sunt convins că împreună cu Dorinel Munteanu și cu Ioan Popa vom redresa situația. Trebuie să avem un pic de răbdare până lucrurile vor intra în normal. Locul din clasament nu ne face cinste, este clar acest lucru. Ne bucurăm în continuare de susținerea sponsorilor noștri, iar Primăria Reșița, împreună cu Consiliul Local și cu Consiliul Județean Caraș-Severin ne oferă condiții foarte bune pentru a putea face performanță”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

Ștefan Moraru

1 Comment

  1. Fotbalul ar trebui abandonat complet atat la nivel local, cat si national, deoarece este un dezastru total, iar sumele uriase de bani din fotbal ar trebui sa se investeasca in alte domenii mai profitabile.

Adaugă comentariu