Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După ce vremea s-a mai dezmorţit, într-o singură săptămână, craterele de pe două artere ale urbei au înghiţit 1.200 kg de materiale…

De ceva vreme, Calea Timişoarei din Reşiţa a început să dea bătăi de cap conducătorilor auto care se încumetă să evite aglomeraţia Luncii Bârvazei, din cauza gropilor din ce în ce mai dese din caldarâm.

Craterele din ce în ce mai largi din drumul reşiţean al Timişoarei au început să devină o reală problemă şi pentru autorităţile municipale, care consumă sute de kilograme pe săptămână doar pentru plombat.

„În săptămâna 12-17 ianuarie, în municipiul Reşiţa, au fost efectuate o serie de lucrări de întreţinere a carosabilului prin intermediul Serviciului Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire. Pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie şi strada Timişoarei s-au executat lucrări de reparaţii prin plombare cu mixtură stocabilă, în cantitate de 1.200 de kg. În această săptămână, urmează a fi efectuate reparaţii ale carosabilului prin plombări pe arterele secundare, respectiv străzile G.A. Petculescu şi Oţelului“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.