Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Copii iubitori de poezie din Caraş-Severin care doresc să se „dueleze” prin intermediul versurilor cu omologi de-ai lor din alte judeţe sunt invitați să participe la cea de-a XX-a ediție a concursul de creaţie-poezie „Copiii României creează”.

Tema aleasă, pentru acest an, de către organizatorul principal al competiției, Centrul Cultural al Ministerului al Ministerului Afacerilor Interne, este „Muguri de primăvară”. Concurenții sunt împărțiți în două categorii de vârstă: 8-11 ani şi 12-16 ani.

Pentru a putea participa la acest demers literar, elevii vor prezenta maxim 3 (trei) poezii, până cel târziu în data de 15 mai a.c., la sediul ISU Semenic  situat în Reșița, pe strada Castanilor, nr. 123. Fiecare poezie trebuie scrie pe o coală de hârtie A4 ce să conţină pe verso următoarele date: numele şi prenumele concurentului, numele instituţiei de învăţământ pe care acesta o frecventează, adresa de domiciliu, precum şi numele şi numărul de telefon al profesorului coordonator sau al părintelui elevului. Împreună cu poeziile, se va depune completată şi Fişa de înscriere prezentată în anexă.

Jurizarea se va face de către o comisie a Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, câştigătorii urmând a fi anunţaţi în data de 23 mai şi invitaţi să participe la spectacolul cultural-artistic dedicat Zilei Internaţionale a Copilului ce va avea loc în data de 1 iunie a.c., începând cu ora 13,30 în sala „Nichita Stănescu” a Centrului Cultural al M.A.I.
Mai multe informaţii puteţi afla de la Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul ISU Semenic, la numărul de telefon 0255-211213, persoană de contact lt. Adriana Marghescu, precum şi pagina de internet www.isusemenic.ro.

Adaugă comentariu