Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Consilierii județeni din Caraș-Severin au fost de acord în unanimitate cu proiectul de hotărâre iniţiat de preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, proiect care vizează suplimentarea finanţării pentru „Sportul de performanţă”.  

„Am alocat această sumă de 450.000 de lei pentru proiectele sportive, pentru sportul de performanţă. A fost o solicitare din partea Primăriei Municipiului Reşiţa de a acorda un ajutor Clubului Sportiv Municipal Școlar, care finanţează cele două echipe, cea de fotbal şi cea de handbal. A fost ca urmare a acestei solicitări şi a discuţiilor avute cu domnul primar Ioan Popa. Fiind vorba de un club sportiv, singura posibilitate de a-l ajuta era de a aloca bani pentru o nouă sesiune la secţiunea „Sportul de performanţă” pentru echipa de handbal şi pentru cea de fotbal, în ambele cazuri fiind vorba de sport de perfomanță”, a spus președintele forului județean, Silviu Hurduzeu.

Ștefan Moraru

2 Comments

  1. Mens sana in corpore sano . Bravooo Hurduzeu ! La spital se ” adopta saloane” știai ?! Și ție îți arde de sporturi 🙂

  2. Cand a fost rugat sa sprijine voleiul de liga nationala din Caransebes cu o suma mult mai mica, Hurduzeu Silviu s-a facut ca ploua. Adevarat caransebesan ….

Adaugă comentariu