Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Şapte echipe s-au prezentat la startul Cupei Liceelor Antidrog la fotbal, întrecere desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, în sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuţa“ din Reşiţa.

Competiţia a contat ca fază pe judeţul Caraş-Severin a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal pentru echipe de liceu. „Drogul nu te face campion“ a fost motto-ul întrecerii câştigate de echipa Colegiul Economic al Banatului Montan Reşiţa (prof. Gheorghe Dudu), învingătoare în finală în faţa Liceului Teoretic „Traian Vuia“ din Reşiţa, cu scorul general de 5-4.

În timpul regulamentar de joc scorul a fost egal, 3-3, iar la lovituri de departajare mai norocoşi au fost cei de la Colegiul Economic care au punctat de două ori, faţă de numai o reuşită a celor de la „Traian Vuia“.

Au jucat pentru Colegiul Economic: Bogdan Kincses, Bogdan Toma, Ionuţ Guşcă, Alexandru Vlădulescu, Vichente Marcu, Vlăduţ Bejenariu, Marco Stanciu, Carol Dobrin, Francisc Marta, Gheorghe Mehedinţeanu, Adrian Ciutură. Organizatorii întrecerii l-au desemnat pe antrenorul emerit de handbal Aihan Omer ca imagine a Cupei Liceelor Antidrog. Acesta a fost prezent la deschiderea oficială şi le-a vorbit elevilor despre nocivitatea consumului de droguri. De la primul până la ultimul meci, sala a fost plină, iar elevii s-au putut bucura de o după-amiază împreună, uniţi în jurul sportului rege, fotbalul.

La fel de încântat de receptivitatea elevilor s-a arătat şi inspectorul principal Sorin Andriţoi, de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin.