Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La sfârșitul acestei săptămâni, Marius Cocioran și Narcis Mihăilă vor concura în Lituania, la Campionatul European pe echipe la marș.

România va fi reprezentată de o echipă masculină de seniori la 50 km (Marius Cocioran – CSM Reșița-CSU Reșița, Narcis Mihăilă – CSU Reșița-CSM Reșița, Andrei Gafița – CSM Suceava).

„Vom merge la această competiție cu gândul să ne îndeplinim baremul pentru Campionatul Mondial care va avea loc în acest an la Doha. În al doilea rând, acesta este și un concurs care contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor”, a declarat Marius Cocioran.

„După un stagiu de pregătire de trei săptămâni în Portugalia, am revenit în România și am intrat pe ultima sută de metri pentru acest concurs de marș. Pe lângă o clasare cât mai bună atât pe echipe, cât și individual, obiectivul nostru principal este realizarea cu cei doi sportivi reșițeni a baremului pentru Campionatele Mondiale. Acest concurs va avea loc în luna septembrie, în Qatar”, a spus și antrenorul Octavian Măzăran.

Adaugă comentariu