Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – O construcție impunătoare prinde contur în Bocșa. Oamenii se întreabă dacă nu cumva celebra familie Adams urmează să se mute în orașul lor!

Stilul arhitectural al clădirii a stârnit controverse aprinse în rândul specialiștilor. În vreme ce unii susțin cu tărie că edificiul este în stil Strehaia timpuriu, alții bat cu pumnu-n masă și fac o trimitere la curentul Buzescu, epoca fierului-modernă. Poate misterioșii proprietari vor face lumină după ce noua perlă arhitecturală a Bocșei va fi inaugurată. Sperăm că vor fi invitați să cânte cei trei tenori celebri ai țării (Salam, Guţă şi Minune). Nu de alta, dar să se bucure și sufletu lu bocșenii amărâți de ceva muzică de valoare.

Flavius Militaru

6 Comments

  • E Bocsa, prietene. Face se integreaza perfect. Mai sunt o gramada de „frumuseti” din astea;)

  • Simplu, primarul e de-al lor, frate cum s-ar zice 🙂

   Apropo am si eu o intrebare: am inteles ca soferul de la accidentul de la Casa cu tei a murit batut de tigani, stie cineva ce masuri s-au luat???
   Sau militia romana nu are curajul sa le faca nimic??? doar sunt mana in mana

  • Pai primarul orasului Bocsa este chiar unul de al lor…si asta fara misto, chiar se pote verifica, Eugen Cismaneantu, nascut in cartierul Magura.

 1. foarte simplu… cei in minoritate nu platesc gunoiul care este „obligatoriu” si la intrebarea de ce s-au montat tomberoane speciale pentru acestia…raspunsul sec: nu avem ce sa le facem…. au apa trasa gratuit fara contor, ajutor de incalzire, social, pe magura terenuri gratuite de la „fratele” primar. trist chiar foarte trist!

Adaugă comentariu