Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Cărăşenii întotdeauna vor fi legaţi de cel mai frumos judeţ din Vestul ţării, iar bănăţenii mereu vor căuta refugiu în liniştea Reşiţei şi a judeţului Caraş-Severin
Proiectul City Center este înainte de toate o stare de spirit într-un oraş care începe să prindă culoare şi viaţă, un oraş care începe să renască. City Center Reşiţa este un spaţiu care îţi dă siguranţă, confort, libertate de mişcare, acces facil către zonele importante ale oraşului, este liniştea de care ai nevoie ca sa te refugiezi departe de tumultul urban.

City Center înseamnă 71 de apartamente cu 2 şi 3 camere dispersate pe şase nivele, parcare subterană şi supraterană, spații comerciale, zonă de recreere, iar tu poţi găsi în ofertă apartamentul care ți se potriveşte, ca suprafață, dotări sau design interior. Detalii vezi AICI.

Eşti din Caraş-Severin sau din alt județ? Atunci ştii că dacă tu cumperi un apartament în City Center înseamnă că tu crezi în viitorul mai bun al copilul tău! O investiție imobiliară făcută acum, într-un bloc nou, într-o zonă cu potențial de creştere aşa cum este Reşița astăzi,  este întotdeauna o investiție profitabilă pe termen lung. A cumpăra un apartament în City Center Reşiţa înseamnă mai mult decât a-ți investi cu cap banii, înseamnă să îţi asiguri oaza de linişte când vrei să fugi de stresul oraşului.

„Se spune că sunt un om excentric şi încăpăţânat, eu zic că sunt un om emoţional, cu fler, care luptă până la capăt în ceea ce crede. Este valabil şi în cazul proiectului rezidenţial Reşiţa City Center. Simt şi văd că oraşul se dezvoltă corect şi sănătos iar asta înseamnă pentru mine un business bun“, susţine Romeo Dunca.

City Center: ALEGE SĂ FII ACASĂ!