Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Spune Ioan Popa referindu-se la angajaţii municipalităţii, asigurându-i totodată pe cei care sunt serioşi că vor fi menţinuţi pe posturi.

Alesul reşiţenilor pentru fotoliul de primar al municipiului a precizat ce măsuri este gata să ia vizavi de structura angajaţilor palatului administrativ: „Acei oameni din primărie care muncesc de ani buni şi ştiu că muncesc, să stea liniştiţi, că nu se va atinge nimeni de ei. Acei oameni din primărie care nu prea au de lucru, din motive neimputabile lor – poate că nu au fost puşi în valoare de administraţia precedentă –, să stea liniştiţi că le vom găsi locul. Însă acei oameni care nu muncesc şi sunt în primărie de câţiva ani, dar nici nu-şi prea dau seama ce fac ei acolo şi de ce au ajuns acolo, din punctul meu de vedere, ei sunt liberi să plece. (…) Am avut ocazia să văd funcţionari ai primăriei implicându-se în campania electorală, în zile de sâmbătă, duminică, alături de primarul în funcţie. Cu ei voi avea o discuţie, să văd de ce s-a întâmplat asta, dacă au fost forţaţi sau obligaţi, sau dacă au făcut-o din proprie iniţiativă. Pentru că dacă au făcut-o din proprie iniţiativă, nu este în regulă, şi va trebui să vedem ce măsuri luăm“.

Ioan Popa a explicat că se vor face verificări vizavi de organigrama primăriei, care a fost prea des modificată în ultima vreme, prin permutări de angajaţi dintr-un departament în altul: „Acest lucru vreau să-l încheiem şi să ne stabilizăm într-o anumită formă, şi primăria să meargă înainte“.

3 Comments

  1. A mai fost un prim-ministru de la PNL ce dorea sa scoale bugetarii la ora 7 ca sa inceapa lucrul la 8. A rezistat vreo 3 luni. Sper din tot sufletul Nelule sa nu ai parte de aceeasi experienta:)

  2. Aparatul Primariei este unul prea stufos, tocmai datorita faptului ca au fost inserati foarte multi oameni care incompetenti.

    Legat de ce ar trebui sa faca Ioan Popa, anul acesta, pentru Resita, eu as pune pe lista si definirea unei solutii alternative de a lega Centrul de Govandari si mai ales de Calea Caransebesului. Aceasta solutie exista. Trebuie doar largita. Intrare pe podul de la Penny si apoi pe drumul care merge spre Mociur si mai departe spre platforma industriala, strada Terovei si Calea Caransebesului.
    Si incet-incet, trebuie cautate solutii de a scoate transportul greu din oras.
    Succes!

  3. Primii pe lista, cei care l-au „ajutat” pe fostul sa-si faca mendrele, fara sa tina cont de lege, Titiana, Cristina,Sava,ca sa amintim doar directori, slugi directe ale neprihanitului!Dle nou primar, sa nu cazi in capcana numirilor de la partid, fara sa vezi daca respectivii , au sau nu pregatire, expertiza si caracter.Sunt convins ca asa vei face!

Adaugă comentariu