Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Administraţia Fondului de Mediu a anunţat finanţarea a încă cinci staţii de reîncărcare, la Reșița, pentru vehiculele electrice!

Astfel, Administraţia Fondului de Mediu a aprobat o nouă listă cu dosarele acceptate în cadrul Programului privind instalarea staţiilor de reîncărcare în municipiile reşedinţă de judeţ, printre care se numără şi Reşiţa. În cadrul acestui program, Primăria Reşiţa va beneficia de o finanţare de 936.149 lei pentru montarea unui număr de 5 staţii de reîncărcare, cu 10 puncte de reîncărcare rapidă echivalente. Finanţarea se acordă în procent de maximum 90% din cheltuielile eligibile şi nu mai mult de 190.000 lei pentru instalarea unei staţii de reîncărcare, în limita sumelor maxime ce pot fi acordate pentru fiecare solicitant, în funcție de numărul de locuitori aferent.

Toate cele cinci locaţii puse la dispoziţie de Primăria Reşiţa pentru construirea celor cinci staţii au în vecinătate parcări şi trotuar şi au o suprafaţă cuprinsă între 29 şi 35 de metri pătraţi. Este vorba despre zona Bazinului Olimpic „Ioan Shuster“ (cartierul reşiţean Lunca Bârzavei, pe strada Făgăraşului nr. 20), zona Complexului Victoria (pe strada Progresului), zona Intim (pe Bulevardul Republicii), zona Poliţie (pe Bulevardul A.I.Cuza, nr. 1), zona Blocului Băncii (pe Bulevardul A.I.Cuza, nr. 35).

N.M.

4 Comments

  1. Pai … masinile electrice nu pot fi cumparate cu bani trimisi de neveste de la spalat babe la fund in Austria.
    Deci … aceste statii nu-si au rostul in Resita care traieste din spalat babe la fund in Austria.

    • Bai bipedule,tu esti cumva bolnav la cap de te tot legi de cei ce lucreaza afara ? Care e problema ta ?Daca tu esti incapabil de munca,lasa pe altul si nu mai bãli la portofelul altuia ! Mai lasa balta placa asta ca esti gretos rau…E posibil sa-ti vina si tie randul sa fii sters odata si odata…

  2. ce nu vrea sa se spuna despre aceste masini este cat costa acumulatorii si ce durata de viata au si cine te ” ajuta” sa-i cumperi cand primii….mor ,sa nu uitam ca diferenta de pret intre una cu motor cu ardere interna si una cu motor electric ( aceeasi model,marca) fiind de >15 mii euro , in rest propaganda desantata …..si sa nu uitam ca daca vor sa alimeteze 15 masini simultan ,la Resita poti pleca si a2-a zi cu acumulatorii pregatiti sa ajunga pana …….spre Timisoara !

Adaugă comentariu