Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Mai multe familii care locuiau în câteva spaţii închiriate au primit un dar de Paşte din partea municipalităţii. Primarul Marcel Vela le-a înmânat acestora, vineri, repartiţiile pentru 4 apartamente şi o garsonieră, necesare pentru ca cele cinci familii din strada Mihai Viteazul să poată locui în condiţii decente. Şeful administraţiei locale a precizat că apartamentele care vor fi eliberate vor fi renovate şi apoi scoase la licitaţie pentru agenţii economici, iar Centrul Civic va putea fi amenajat ca zonă de birouri şi agrement, cu terase şi spaţii comerciale în sezonul estival.

„Încercăm să amenajăm o zonă care să fie comercială dar şi de agrement şi relaxare, pentru că de multe ori am avut disconfortul, şi eu ca primar, şi mulţi cetăţeni, să vedem că pe strada principală, copiii din aceste locuinţe jucau fotbal, deranjând trecătorii şi cetăţenii care se plimbă în zona centrală, în zona Catedralei şi a obiectivelor comerciale“, a precizat edilul-şef.

Investiţia făcută de municipalitate în cele cinci locuinţe va fi recuperată din ratele pe care familiile respective le vor plăti pentru achiziţionarea acestora, urmând ca Primăria Caransebeş să crească bugetul local şi din închirierea spaţiilor eliberate în zona centrală.

Nina Curiţa

Adaugă comentariu