Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Nici nu s-a instalat bine în funcția de manager că Adrian Cican a și luat primele măsuri de „chirurgie precisă și rapidă” la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Și a început cu șefii de secție, pe care i-a schimbat din funcție.

Printre aceștia, chirurgul Gheorghe Borcean, nimeni altul decât președintele Colegiului Medicilor, cel căruia Cican îi transmitea recent că nu e de neînlocuit. În locul lui Borcean a fost propus chirurgul Nicolae Miculescu, fost director medical al spitalului. Și la Urgențe, Cican a înlocuit-o din funcția de șef de secție pe Aida Bâldea cu Dorin Buzdugan. Noi șefi interimari, până la organizarea concursului, sunt și Ramona Anderca la Ginecologie sau Mihai Ghimboașă la Cardiologie.

„La unele secții nu sunt modificări, sunt aceeași șefi de secție, vorbim de ATI, Neurologie, Pneumologie și Pediatrie. Ceilalți sunt numiți interimar până la concurs, una din condițiile pentru acreditarea spitalului”, a precizat managerul Adrian Cican.

Tot în prima zi, acesta a mai luat o decizie care sigur nu le-a picat bine unor angajați. Mai exact, din prima zi a lunii noiembrie, aceștia nu vor mai vorbi la telefon pe banii spitalului, pentru că vor fi reziliate aproape 100 de abonamente ale angajaților cu firma de telefonie mobilă.

R.M.

 

3 Comments

  1. Chirurgu Alexa Reply

    In cateva saptamani il manca ghita „ciorba” cu tot cu pene, il face pachet si-l trimite la severin sa poata candida la primarie :))))))))))))

    • Daca gugulanii ar fi oameni nu plante fara scoala si minte, l-ar da in gat pe Borcean, macar cei pe care i-a nenorocit la operatie.

Adaugă comentariu